Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Ryż ugotować w osolonej wodzie na średnio twardo. Cebulkę obrać i posiekać, zeszklić na oliwie, wymieszać z ryżem i doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Mięso zemleć i dodać do ryżu, wymieszać.


Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetna przekaska i fajnie sie prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomidorów nie faszerował, jedynie papryki. Z pomidorami tez muszę tak zrobić jak Ty
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    dziekuje WAM
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    świetny pomysl z nadzianiem pomidorow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super nie tylko na obiad :)
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smakowite pomidorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    extra :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    pomidory nieładnie wyglądają po zapieczeniu bo niestety pękają...
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    za to są pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !