Sposób przygotowania

Truskawki oczyszczamy, płuczemy i kroimy na ćwiartki. Gdy postoją około 20 minut dodajemy cukry i śmietanę, mieszamy. Smaczne do wszystkiego: naleśników, klusek na parze, lodów itd. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam z makaronem i ryżem tak sos
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robiłam z makaronem i ryżem tak sos
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    ciekawe
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne też takie robię
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    najlepszy :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    ależ mi się zachciało truskaweczek... apetyczny sosik :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam truskawki.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !