Sposób przygotowania

Cukinię obieramy,przekrawamy wzdłuż, wyrzucamy miąższ i kroimy w kostkę, z parówek i kiełbas ściągamy folię i również kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w krążki i podsmażamy w głębokim garnku z kiełbaskami i parówkami. Dodajemy oczyszczone i pokrojone w kostkę papryki. Dusimy ok 10 minut z szklanką wody i łyżeczką przecieru pomidorowego. Dodajemy pokrojoną w kostkę cukinię oraz podsmażone wcześniej pieczarki. Przyprawiamy do smaku solą pieprzem i ostrą papryką.

Komentarze

  • 1
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    cos pysznego- uwielbiam!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    leczo jest zawsze pyszne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    lubię leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    wulkanxd

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    lubię leczo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam leczo :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Stenka

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !