Sposób przygotowania

Na jednego biesiadnika należy przygotować około 5 pieczarek bo bardzo szybko znikają ze stołu :)
Pieczarki myjemy w zimnej wodzie. Wyrywamy im nóżki, w miejsce nóżek wkładamy kostkę sera fety - im większa kostka tym lepiej. Całość okrywamy kawałeczkiem bekonu. Wstawiamy do nagrzanego piekarnika i zapiekamy do momentu, kiedy bekon zacznie się rumienić. Smacznego :)

Komentarze

  • 1
    dsc05018
    Opublikowano

    Pietruszka

    super
  • 2
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    proste, szybkie i bardzo dobre :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Lukrecja29

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    idealne na imprezke
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    super szybkie, ale uważam, że bardzo smaczne przekąski :) widać, nie trzeba siedzieć w kuchni godzinami ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !