Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt
cebula 1 szt
jajko 2 szt
sól
pieprz
majonez 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Makrelę obrać ze skóry i dokładnie usunąć ości. Jajka gotujemy na twardo i kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w drobniutką kosteczkę. Wszystkie składniki rozgniatamy jeszcze widelcem i mieszamy. Dodajemy majonez lub jogurt naturalny w wersji mniej kalorycznej, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Podajemy na pieczywie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Magula 24.12.2013 22:26
moja ulubiona
[email protected] 22.01.2013 08:41
uwielbiam takie pasty rybne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak