Sposób przygotowania

Bulion wlewamy do garnka i doprowadzamy do zagotowania. Do gorącego bulionu wkładamy serki topione i rozprowadzamy blenderem - doprowadzamy do zagotowania i wyłączamy grzanie. W tym czasie ścieramy na grubych oczkach na tarce do jarzyn żółty ser. Zupę podajemy bardzo ciepłą, z grzankami i wiórkami żółtego sera. Ser topi się w aksamitnej zupie i tworzy z grzaneczkami coś WSPANIAŁEGO

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    ciekawy przepis, na pewno spróbuję
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    zjadłabym :)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    wygląda super :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    szybko i smacznie = efektywnie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !