Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Dwie galaretki agrestowe rozpuszczamy w 500 ml gorącej wody i zostawiamy do ostygnięcia. W drugim naczyniu rozpuszczamy w 500 ml wody galaretki czerwone. W tortownicy ułożyć spód biszkoptowy. Kiedy galaretka agrestowa będzie ostudzona i delikatnie tężejąca wlewamy do serka i dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    na pewno bardzo dobre : )
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    wygląda bosko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    prezentuje się bardzo smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ale pysznie wygląda!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !