Sposób przygotowania

Zieloną cebulkę i rzodkiewki myjemy. Do miseczki przekładamy ser i rozdrabniamy go widelcem. Dolewamy jogurt i mieszamy dokładnie. Serek przyprawiamy solą, pieprzem i papryką. Rzodkiewki kroimy drobno, szczypiorek siekamy.Do serka dodajemy rzodkiewkę oraz 3/4 posiekanej zielone cebulki i dokładnie mieszamy. Twarożek przekładamy na talerzyk i posypujemy pozostałą zieloną cebulką..

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo smacznie wygląda;))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !