Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Parówkę kłądziemy na rozłożony płat ciasta francuskiego i tniemy z niego taki kawałek, aby można zawinąć w niego parówkę. Zawijamy parówkę w ciasto. Nacinamy na całej długości, ale uważamy aby nie przeciąć całej parówki.


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    polecę za pomysłowość. Tak przygotowana parówka w cieście francuskim nabiera świeżości. Z chęcią bym ją zjadł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna i ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    Te parówki są szybkie w wykonaniu a efekt super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !