Sposób przygotowania

Wodę zagotowujemy, gdy zacznie wrzeć dodajemy przecier pomidorowy. Śmietanę łączymy z mąką i hartujemy wrzątkiem, zaprawiamy nią sos. Sos doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    fajny sos np. do gołąbków:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    Warty wypróbowania.
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    poważna sprawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    przyda mi sie do gołąbków
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    jestem zaskoczony!
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    super przepis:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    pyszny
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    jestem pod wrażeniem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię pomidory
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    szybki i smaczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    czasem robię w ten sposób oszukaną pomidorówkę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super do gołąbków
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Robię taki do gołąbków i klopsików
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczny dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !