Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa w bułce

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 40 dag
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
masło 2- 3 łyżki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa w bułce

Fasolkę szparagową oczyszczam usuwając z niej końcówki. Wodę zagotowuję w garnku i dodaję do niej oczyszczoną fasolkę. Dodaję odrobinę soli do smaku. Gdy fasolka będzie miękka wyjmuję ją na sitko. Na patelni rozgrzewam masło, dodaję do niego bułkę tartą, a później fasolkę. Całość przez chwilę mieszam, żeby bułka połączyła się z fasolką. Podaję do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smaczna_B 21.07.2014 15:42
Najlepsza , najsmaczniejsza , po prostu naj...
parysek10 17.07.2012 14:30
proste, a jakże pyszne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak