Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową oczyszczam usuwając z niej końcówki. Wodę zagotowuję w garnku i dodaję do niej oczyszczoną fasolkę. Dodaję odrobinę soli do smaku. Gdy fasolka będzie miękka wyjmuję ją na sitko. Na patelni rozgrzewam masło, dodaję do niego bułkę tartą, a później fasolkę. Całość przez chwilę mieszam, żeby bułka połączyła się z fasolką. Podaję do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    proste, a jakże pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    img_20161006_081029_814
    Opublikowano

    Smaczna_B

    Najlepsza , najsmaczniejsza , po prostu naj...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !