Sposób przygotowania

Kapustę wypłukać, odcisnąć. Posiekać drobniej. Wstawić, ugotować do miękkości. Pieczarki pokroić w plastry. Cebulę obrać posiekać drobno. Kapustę odcedzić. Rozgrzać olej, dodać posiekaną cebulę oraz pokrojone pieczarki. Smażymy razem 10 minut. Następnie dodać ugotowaną kapustę. Doprawić do smaku przyprawą do dań z kapusty, sosem sojowym jasnym, solą oraz pieprzem. Razem smażymy 10-15 minut.Może być kapusta jako dodatek do dań mięsnych.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka91

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    GOSIA18

    lub farsz do pasztecików
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobra do obiadu
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !