Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Kotleciki pogotować kilka minut w wodzie z dodatkiem czosnku, soli, listków laurowych i ziela angielskiego. Nastepnie wyjąć je i lekko schłodzone oprószyć solą i pieprzem i opanierować w mące, jajku i bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i usmażyć kotleciki na złoty kolor.


Komentarze

  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    dla mnie coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    przepyszne jak ktos lubi sojowe kotlety
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Puszcza

    bardzo smaczne danie
  • 1
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    dawno nie robiłam czas to naprawić PYCHA
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wyglądaja baaardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    wyglądaja baaardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Te kotleciki są przepyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !