Sposób przygotowania

1.MIĘSO KROIMY W KOSTKĘ I MARYNUJEMY OKOŁO 3 GODZINY PRZED SMAŻENIEM W NASTĘPUJĄCYCH PRZYPRAWACH:
- PIEPRZ BIAŁY,
- PRZYPRAWA KUCHNI ARABSKIEJ SHORMA , KEBAB
- CURRY,
- PAPRYKA SŁODKA,
-OREGANO,
- SZCZYPTA CZOSNKU,
- POLAĆ OLIWĄ Z OLIWEK.
2. ZAMARYNOWANE MIĘSO USMAŻYĆ, DO SMAŻENIA NIC NIE UŻYWAĆ BO MIĘSO BYŁO NASĄCZONE OLIWĄ Z OLIWEK.
3. UKŁADAĆ NA TORTILLI WCZEŚNIEJ PODGRZANEJ MIĘSO, SURÓWKĘ, POMIDOR I POLAĆ NP. KECZUPEM.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Janek

    mmm wygląda super;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    mniam, lubię takie swojskie fast foody :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !