Sposób przygotowania

Kaszę jaglana gotujemy według przepisu na opakowaniu . Pod koniec gotowania dodajemy sol i troszkę masła mieszamy . Odstawiamy pod przykryciem . Następnie dodajemy do kaszy tuńczyka ,którego najpierw odcedzamy z oleju . Paprykę kroimy drobno w kosteczkę i dodajemy do kaszy . Szczypior siekamy mieszamy z kasza . Doprawiamy pieprzem Podajemy ozdobione koperkiem .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na obiad
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania60

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !