Sposób przygotowania

Serek topiony wkładamy na godzinę do zamrażarki. Następnie ścieramy go na tarce o dużych oczkach.

Ziemniaki i marchewki obieramy i gotujemy, studzimy.

Gdy będą już wystudzone, trzemy je również na tarce o dużych oczkach.

Jajka gotujemy na twardo i kroimy w małą kosteczkę.

Do miski wrzucamy wszystkie powyższe składniki,groszek, tuńczyka, dodajemy kilka łyżek majonezu, przyprawiamy do smaku.

Układamy na talerzu w formie wężowatej ;) Nakładamy cienką warstwę majonezu.

Ogórka cieniutko kroimy i układamy na żmijce w roli łusek.

Z czarnego pieprzu robimy oczka, a z surowej marchewki języczek.

Smacznego :)

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !