Sposób przygotowania

Cukinię kroimy w plastry o grubości ok. 1 cm, solimy i odkładamy na ok 1 godzinę. Po tym czasie zlewamy wodę, która wyciekła z cukinii, dodajemy drobno posiekany czosnek olej (ok. 4 łyżki), całość mieszamy i odstawiamy na 1-2 godziny w chłodne miejsce. Cukinię grillujemy z każdej strony, aż się zarumieni. Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię taką cukinię :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    bardzo dobry pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Danka

    pyszna :))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    bardzo dobry pomysł na jutrzejsze grillowanie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !