Sposób przygotowania

Rodzynki sparzyć, osączyć. Cebulę obrać i pokroić. W płaskim rondlu stopić masło, włożyć cebule, chwile smażyć, po czym dodać rodzynki, śmietanę wymieszaną z musztardą, całość połączyć. Posypać solą, cukrem oraz pieprzem idusić na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Miękką cebulę doprawić do smaku. Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    sznycel

    suróweczka rozgrzewa język i nie tylko...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    A do czego sie to podaję? Nigd nie jadłem czegoś takiego, i chyba bym się nie skusił:( ale może jest smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !