Sposób przygotowania

Kurki płukać do czystości, następnie pokroić na drobno i gotować około 5 minut. Jeśli kurki długo się gotują robią się zbyt twarde, następnie wypłukać w zimnej wodzie i odcedzić na sicie. Między czasie na rozgrzanym oleju zeszklić pokrojoną na drobno cebule, dodać kurki i smażyć na koniec doprawić przyprawami do smaku i wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    uwielbiam kurki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wazka

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !