Sposób przygotowania

Mięso umyć, osuszyć, doprawić pieprzem. W głębokiej patelni rozgrzać olej i obsmażyć mięso ze wszystkich stron na rumiano. Dodać przecier pomidorowy i podlać winem. Dolać szklankę wody. Przykryć i dusić 40 minut. Dodać borówki i dusić jeszcze chwilę.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    tylko jeszcze trzeba upolować jelenia
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    andżelika1

    jak się ma znajomego myśliwego, można się obyć bez łowów
  • 2
    original
    Opublikowano

    sznycel

    przypomina mi smak dania robionego przez ukochanego Dziadzia w dzieciństwie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !