Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

nadzienie do pierożków drożdzowych czy francuskich II

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 1/2 kostki
ser feta 20 dag
koperek do smaku
czosnek 3 żabki
pieprz 1/3 łyżeczki
sól 2 szczypty
jajko 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: nadzienie do pierożków drożdzowych czy francuskich II

Kroki postępowania

1
ser feta rozgniatamy widelcem w miseczce.
Krok 1 - nadzienie do pierożków drożdzowych czy francuskich II foto
2
dodajemy wyciśnięty czosnek, sól, pieprz i posiekany koperek
Krok 2 - nadzienie do pierożków drożdzowych czy francuskich II foto
3
jajka miksujemy, dodajemy ser feta, po chwili twaróg, wszystko mieszamy.
Krok 3 - nadzienie do pierożków drożdzowych czy francuskich II foto
4
wykładamy do miseczki i gotowy farsz na do ciasta francuskiego, naleśników, makaronu itp
Krok 4 - nadzienie do pierożków drożdzowych czy francuskich II foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 30.05.2013 21:35
swietne nadzieniie
dianix 10.02.2013 21:37
jak najbardziej się udało
SmacznaPyza 10.02.2013 14:53
pierożki się nie udało i dlatego nie ma zdjęcia gotowych ?
TEtalicha 23.08.2012 20:19
chyba spróbuję
agnieszka214 19.08.2012 11:42
pyszności
agnieszka214 19.08.2012 11:42
pyszności
Katarzyna/kate1980 17.07.2012 22:06
koniecznie muszę wypróbować
SYLKA 16.07.2012 20:07
napewno pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak