Sposób przygotowania

Jabłka kroimy na małe kawałki, wrzucamy do garnka z wodą. Zagotowujemy, dosypujemy cukier i cynamon, mąkę mieszamy w 2 łyżkach zimnej wody dolewamy. Gotujemy na małym ogniu aż jabłka będą miękkie (ok.15minut)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    do kompotu lepiej dodawać cynamon z kawałku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    świetny:) zrobie go jak bedzie troche wiecej jablek
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    dziękuję za radę, zawsze dodawałam sypki cynamon.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    pestka

    nigdy nie dodawałam mąki do kompotu - spróbuje . Musi być smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !