Sposób przygotowania

Kaszę gotujemy na sypko. Przekręcamy z serem bialym przez maszynkę. Obraną cebulę przysmażamy na rozgrzanym oleju i dodajemy do kaszy, następnie wbijamy jajka, dodajemy mąkę ziemniaczaną, przyprawiamy solą , pieprzem i majerankiem - wszystko dokłądnie mieszamy. Kiedy powstanie jednolita masa formujemy kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy z obu stron. Podajemy najlepeij z jakąś surówką lub sałatką.
Smacznego !

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię kotlety z kaszą gryczaną.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    nigdy tego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ciekawe jak smakują, ja bardzo lubię kaszę gryczaną więc wykorzystam przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    cos nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawe :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !