Sposób przygotowania

Oddziel i oczyść pieczarki. Kapelusze należy nieco nasolić, nóżki pieczarek pokroić. Cebulę pokroić, mięso mielone podsmażyć na gorącym tłuszczu, po chwili dodać pieczarki. Doprawić solą i pieprzem. Smażyć, aż mięso będzie gotowe.
Tak przygotowanym farszem napełnić pieczarki. Na wierzch posypać startym żółtym serem oraz pietruszką. Można zapiec w piekarniku - nie będą takie tłuste lub na głębokim oleju przez kilka minut. Najlepiej smakują jako dodatek do mięsa.

Komentarze

  • 0
    img_20160310_110707
    Opublikowano

    Hanna5

    wyglądają smakowicie te pieczarki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    smakowicie i apetycznie:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !