Sposób przygotowania

Agrest umyć i obrać. Włożyć na patelnię i smażyć. Rozdusić, a gdy się zrobi jednolita masa dodać cukier. Smażyć jeszcze ok 15 minut, od czasu do czasu mieszając. Gdy się dobrze nie rozmieszał można zmiksować skórki blenderem. Następnie na gorąco włożyć do słoików i nie pasteryzować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aspire5742

    z agrestu musi być dobre : )
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny dżemik
  • 1
    original
    Opublikowano

    okrysia

    smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    z samego agrestu nigdy nie robilam, agrest plus truskawka wiem ze pychota.
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysł do wykorzystania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !