Sposób przygotowania

Paprykę pokroić w drobną kostkę. Fasolkę szparagową ugotować na półtwardo.
Plastry karkówki rozbić tłuczkiem przez folię.Oprószyć solą i pieprzem,posmarować musztardą,położyć plaster szynki,paprykę i fasolkę szparagową. Zwinąć w roladki,spiąć wykałaczkami, wierz oprószyć delikatnie solą,pieprzem i majerankiem. Następnie każdą roladkę zawinąć w folię aluminiową i przełożyć do naczynia do
zapiekania.
Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec 70 minut. Na 15 minut przed końcem pieczenia otworzyć folię.

Roladki podajemy np. z ryżem,ziemniakami z surówką lub ogórkiem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uuuu z karkówki jeszcze nie jadłam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    Mięsko w każdej postaci lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyyyyszne roladki!!!;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !