Sposób przygotowania

Na margarynie podsmażamy grzyby ja użyłam kurek :) do nich wrzucamy fileta w kostkę poszatkowanego , do tego marchew i cebulkę, orzechy mogą być w calości jeśli komuśtak odpowiada i doprawiamy według uznania , sos jest słony więc ,troszkę piperzu nie zaszkodzi i dolewamy wodę ok 2 szkl i dusimy ok 10 min na wolnym ogniu , po tym czasie zagęszczamy sos mąką i śmietaną , ja podaję z kaszą :)

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ojjj dosłownie idę w parze :)
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    haha wyszło pysznie i nie powtarzalnie polecam spróbować
  • 3
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    już nie mogę się doczekać , nowego sezonu na grzybki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !