Sposób przygotowania

Ryż gotujemy na mleczku z dodatkiem cukru i cukru waniliowego lub laski wanilii. Jagody myjemy przebieramy i miksujemy z cukrem . Pod koniec dodajemy śmietanę . Kilka łyżek jagód zostawiamy do ozdoby . Ugotowany ryz polewamy sosem z jagódek i ozdabiamy całymi owocami .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na deser
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    proste i smaczne
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    wygląda przepysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !