Sposób przygotowania

Z arbuza wydrążamy miąższ i usuwamy z niego pestki. Rozdrobnić arbuza widelcem, lub jeśli ktośwoli mozna go zmiksować. Ja lubię jak czuje kawałki arbuza, więc tylko go rozgniatam. Cukier puder zalewamy 2 łyżkami gorącej wody i mieszamy. Po wymieszaniu zalewamy tym arbuza i mieszamy. Wkładamy do zamrażalnika na 3-4 godziny, co jakiś czas ok 1/2 godziny mieszamy. Przekładamy do pucharków i dekorujemy listkami mięty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ale ekstra, muszę zrobić
  • 3
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    mniam, aż mi ślinka cieknie !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Apetyczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    Pycha! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !