Sposób przygotowania

Do miski wsypujemy mąkę, cukier, kakao, wbijamy jajko i dolewamy mleko. Dokładnie mieszamy aż masa będzie gładka. Orzechy zalewamy wrzątkiem i po 5 minutach obieramy ze skórki. Orzechy drobno siekamy i dodajemy do masy. Wlewamy do małych naczynek żaroodpornych lub kubków i wkładamy do mikrofalówki na 4 minuty na największej mocy. Nie zapełniamy naczynek do końca, gdyż ciasto troche wyrasta. Gotowe.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    świetny przepis:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    super szybki ciacho... ja preferuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !