Sposób przygotowania

Krem do tortów ubić z mlekiem na puch. Zamiast masła dodać serek ricotta i wymieszać razem.
Aby był bardziej wyrazisty ja dodaję kilka łyżek mleka karmelowego z tubki albo jedna/ dwie łyżki masy kajmakowej z puszki.
Krem jest również idealny do ciast. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Przepyszne muszą być naleśniki z takim kremem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pychotka
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agam26

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam takie kremy :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !