Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierogi z płuckami

2.0
(3)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

płucek 1 kg
cebula 2 sztuki
bułka 1 sztuka
Liść laurowy suszony Prymat 2 do 3
majeranku 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Pierogi z płuckami

Płucka ugotować z listaki laurowymi. Odcedzić i zemleć wraz z namoczoną, odciśniętą z wody bułką. Dodać drobno pokrojoną i usmarzona cebulę, doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Dobrze wymieszać, nakładać warsza na pierogi.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pestka 16.02.2014 08:34
z takim nadzieniem jeszcze nie robiłam
Magda60 05.05.2013 21:31
pewnie sa pyszne
kala9287 06.02.2013 16:27
super
pycia9 21.12.2012 16:59
pycha
sylwiusia055 17.10.2012 09:06
nie przepadam ale napewno są pyszne
Bernadeta1 16.09.2012 13:28
takich nie jadłam
Dorian 19.07.2012 22:28
smaczne
Fiffi 17.07.2012 22:15
takie jak moja babcia robiła, pyszne
Maniek2 15.07.2012 19:07
napewno pyszne
gusia1000 15.07.2012 18:19
Ooo, takich jeszcze nie robiłam i nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak