Sposób przygotowania

Płucka ugotować z listaki laurowymi. Odcedzić i zemleć wraz z namoczoną, odciśniętą z wody bułką. Dodać drobno pokrojoną i usmarzona cebulę, doprawić solą, pieprzem i majerankiem. Dobrze wymieszać, nakładać warsza na pierogi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ooo, takich jeszcze nie robiłam i nie jadłam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    napewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    takie jak moja babcia robiła, pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    takich nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwiusia055

    nie przepadam ale napewno są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pycia9

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    pewnie sa pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    z takim nadzieniem jeszcze nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !