Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Do miseczki wlewamy wiśniowy syrop, stopniowo dolewamy wódkę i caly czas mieszamy, tak aby ciecze się połączyły. Każdy z biszkoptów z osobna namaczamy w przygotowanym ponczu i układamy w małej blaszce (nie mierzyłam jej, ale mniej więcej jest rozmiarów 30x23cm).


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proszę o pyszny kawalątek serniczka....
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Pysznie wygląda Twoje ciasto. Ja też miałam dzisiaj ciasto z dodatkiem mascarpone.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    z chęcią bym zjadła i to nie jeden kawałek :p
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pyszne , mogę się poczęstować?
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciasto rozeszło się w mgnieniu oka, a było tak puszyste i delikatne jak nigdy :) polecam sposób nasączania biszkoptów, wódka+ dowolny sok to super połączenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Ach...jak ja dawno nie jadłam sernika, twój wygląda pysznie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    genialny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !