Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab umyć, osuszyć, rozbić. Każdy kawałek z obu stron oprószyć kucharkiem, pieprzem, czosnkiem i ziołami prowansalskimi. Odstawić na 15 minut, aby mięso "przegryzło" się z przyprawami.


Komentarze

  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    fajne ziołowe kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    tyle ziół, może być smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    o jej fajny pomysł;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszny i aromatyczny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczny kotlet
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajnie przyprawiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !