Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Ryby wypatroszyć, pozbawić głowy i ogona. Dokładnie umyć, osuszyć. Przeciąć na połowę wzdłuż. Mocno skropić sokiem z cytryny, posypać kucharkiem i pieprzem. Odstawić w chłodne miejsce na około pół godziny.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niebo w gębie i tyle.....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    pyszna rybka
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    dla mnie super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pyszniutki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    rybka.....lubię rybkę:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszna rybka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo lubię taka rybę
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszna ryba .

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !