Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Por umyć, osuszyć. Białą część przekroić wzdłuż, potem pokroić w półkrążki. Posolić, odstawić na 15 minut.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    świetna w smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pyszna :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    przepyszne te fotki ;D
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna, kolorowa. Idealny dodatek do drugiego dania.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,moje ulubione smaki !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !