Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Schab umyć, osuszyć, mocno rozbić. Oprószyć kucharkiem i pieprzem. Cebulę i czosnek obrać, cebulę pokroić w pióra, czosnek w plastry. Z brzegu każdego kawałka mięsa ułożyć trochę cebuli i 2 ząbki czosnku.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuchareczka1979@wp.pl

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne roladki...
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ale pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wyśmienite danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis,super danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawe dodatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !