Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Ziemniaki obieram ze skórki i kroję w ćwierćtalarki o grubości ok. 2mm. Podsmażam je na rozgrzanym oleju aż stracą surowość. Przyprawiam lekko solą i pieprzem. Usmażone ściągam z patelni.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    pysznosc, swietne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    to jest pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm podoba mi się, wypróbuję;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    medi

    a u mnie była wczoraj tylko z dodatkiem papryki,uwielbiam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna tortilla :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !