Sposób przygotowania

Obrać gruszki, przekroić na połówki oczyścić. włożyć do rondla, zalać winem, dodać miód, goździki, gotować do miekkości, ostudzić. Umytą osuszoną i porwaną sałatę nakłądamy na talerz. Sos żurawina+oliwa + ocet połączyć, polać sałatę, na niej ułożyć ser camembert. Przed podaniem udekorować gruszkami

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    Ciekawe, ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    serek miamiam , a napewno camembert?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    serek miamiam , a napewno camembert?
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    ciekawa propozycja
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    wykwintna ta sałatka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !