Sposób przygotowania

W dużym garnku roztapiamy margarynę. Kapustę szatkujemy i wkładamy do garnka na tłuszcz. Cukinię obieramy, wydrążamy miąższ i kroimy na kawałki średniej wielkości, przekładamy do garnka z kapustą i mieszamy. Całość dusimy na wolnym ogniu z 15 minut i dokładamy pokrojoną w kostkę kiełbasę. Wszystko dusimy do czasu, aż kapusta i cukinia będą miękkie. Przyprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Dokładamy koncentrat pomidorowy i wszystko dokładnie jesscze raz mieszamy.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    dzisiaj robię :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    smacznosci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Super bigosik :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !