Sposób przygotowania

Owoce pokroić w średnią kostkę (jabłko, gruszkę i banany wcześniej obrać) - wymieszać i polać sokiem z cytryny i limonki.
Wsypać cukier waniliowy.
Kokosa przedziurawić (najwygodniej małą wiertarką) w miejscu dwóch wgłębień na szczycie orzecha.
Wodę kokosową wlać do owoców, dodać cukier pudert i wszystko dokładnie, ale ostrożnie, wymieszać do rozpuszczenia cukru.
Schłodzić przed podaniem - w tym czasie owoce puszczą sok.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ciekawa jestem jej smaku...
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Kokos, cytryna z limonką oraz cukier waniliowy tworzą fajny sosik w połączeniu z owocami :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !