Sposób przygotowania

Karkówkę podzielić na małe kawałki, następnie rozbić tłuczkiem na małe płaty, każdy płat delikatnie obsypać przyprawą do karkówki i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Następnie bułki rozkroić posmarować delikatnie serkiem topionym wg. uznania, ułożyć przygotowany stek, następnie pokroić ogórka w małe plasterki jak i pomidora, ułożyć na drugiej połówce bułki, dodać majonezu, posypać posiekanym szczypiorkiem, można również dodać dowolną surówkę.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznei wygladaja
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    extra pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Nie ma to jak "domowe" :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !