Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kukurydza konserwowa 1/2 szklanki
marchewka duża 1 szt
pomidor duzy 1 szt
szczypiorek pęczek 1/2 szt
kapusta pekińska 1 mała główka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Z kapusty usnąć zbędne liście, następnie poszatkować na drobno, przełożyć do miseczki, dodać obraną oraz startą na średnich oczkach marchew, wrzucić odsączoną kukurydzę i wymieszać, małe porcję przełożyć na talerzyki, surówkę obłożyć plasterkami pomidora i posypać posiekanym na drobno szczypiorkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 13.08.2012 11:47
bardzo lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak