Sposób przygotowania

Ogórki delikatnie ograć, zetrzeć na tarce jarzynowej o najmniejszych oczkach, następnie doprawić do smaku solą oraz cukrem, wymieszać zalać mlekiem lub gęstą śmietaną i ponownie wymieszać. Na koniec odstawić do lodówki pod przykryciem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    ja zawsze robię ze śmietaną
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    zalane mlekiem to bardzo rzadkie będą, zupa ogórkowa :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna mizeria
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    dzi?kuje
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kaja35

    dzi?kuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !