Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ser we francuskiej pierzynce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie
kawałków prostokątnych sera gauda 5 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Ser we francuskiej pierzynce

Każdy kawałek sera dokładnie zawijamy w ciasto francuskie. Doprawiamy solą i pieprzem. Zapiekamy do momentu kiedy ciasto się zarumieni. Gotowe polewamy ketchupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 06.04.2012 07:47
dobry
agnieszka189 02.04.2012 22:50
Już sobie wyobrażam jak ten ser wypływa :)
Justa32 18.10.2011 19:17
smaczne
gusia1000 13.12.2010 23:42
Danie na medal.
Henryka2 01.12.2010 12:40
Super danko!
berys18 01.12.2010 07:20
zgadzam sie, fajny przepis
edyta18-20 29.09.2010 06:17
bardzo ciekawy pomysł na szybkie co nie co

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak