Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Nóżki i golonko dokładnie myjemy - szorujemy szczoteczką. Do dużego garnka wkładamy mięso i zalewamy woda (ilość opcjonalna alby przykryła całość mięsa. Dodajemy obrane warzywa, ziele angielskie, liść laurowy i doprawiamy sola oraz pieprzem i magii. Gotujemy po przykryciem na niewielkim ogniu do miękkości mięsa (około 3 godziny) aby mięsko odchodziło od kości.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    u nas to "zylcowizna" i bardzo lubimy...
  • 4
    20151106_180026
    Opublikowano

    Konczi

    zylcowizna trzeba zapamiętać :D
  • 5
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kasnaj

    ja tez chce taką zylcowizne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    bardo fajna propozycja Konczi:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię taką, pycha :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !