Sposób przygotowania

Do garnka dać wymoczoną wątróbkę dodać margarynę, ugotowane i pokrojone w kostkę pieczarki , przysmażyć w połowie smażenia dodać pokrojoną w półkrążki cebule,dodać przyprawy i dalej smażyć na koniec można podlać wodą: jak chcemy zrobić sos.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    treonina

    zupełnie inna niż moja :-) spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    Ciekawy pomysł na watrobke ,takiej nie próbowałam
  • 5
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pięknie ją przyrządziłaś i na pewno jest bardzo smaczna.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    lubię wątróbkę, tak będzie pyszna
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    lubię wątróbkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kas2

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię takie potrawy
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    polecam watrobke na obad
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ładnie podana.
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawa propozycja przyrządzenia wątróbki
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    M. Monroe

    rzadko jadam ..., (drobiowa sporadycznie) ale ten sposob podania mi odpowiada !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pięknie podana
  • 0
    dr
    Opublikowano

    mysia12

    lubię takie robić
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam wątróbkę w każdej postaci
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    bardzo lubię wątróbkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !