Sposób przygotowania

Bób ugotować w lekko osolonej wodzie, odcedzić, zalać zimną wodą i pozostawić na kilkanaście minut, aby ostygł.
W międzyczasie pokroić w krążki kabanosy z łososia.
Pomidorki przeciąć na ćwiartki i połączyć z kabanosami.
Bób odcedzić i obrać z lupinek - dodać do sałatki.
Doprawić całość sokiem z cytryny, granulowanym czosnkiem, kolorowym pieprzem, płynną przyprawą do zup, oliwą oraz płatkami chili.
Przemieszać i pozostawić na pół godziny, do zmacerowania, w temperaturze pokojowej.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    nigdy bobu nie dodawałam do sałatek, ale widze ,że dużo osób tak robi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    wygląda fajnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    nie jadłąm takich kabanosów jeszcze
  • 1
    original
    Opublikowano

    chelsi

    ochhh pyycha!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !