Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Jedno jajko gotujemy na twardo. 1 cebule kroimy w drobną kostkę, a drugą w półplasterki. Mięso wyrabiamy z jajkiem, cebulą pokrojoną w kostkę i 2 łyżkami bułki tartej tak jak na kotlety. Doprawiamy solą i pieprzem. Mięso rozkładamy na folii aluminiowej i formujemy prostokąt, tak aby krótszy bok pasował do foremki. Drugą cebulę podsmażamy na oliwie na patelni, dodajemy troszkę wegety a nastepnie pieczarki obrane i pokrojone na plasterki. Podsmażone pieczarki rozkładamy równo na mięsie. Na całość rozkładamy fasolkę i ugotowane jajko przekrojone na pół.


Komentarze

  • 0
    img_0407
    Opublikowano

    Katarzyna87

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    LoLa

    SUPER WIDOK:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !