Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica na wątróbce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 1 szt
wątróbka drobiowa 10-15 dkg
jaja 4 szt
sól
pieprz
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica na wątróbce

Kroki postępowania

1
na rozgrzanym oleju szklimy cebulę pokrojoną w kostkę, do tego dajemy wątróbkę również pokrojoną w kostkę i przesmażamy
Krok 1 - jajecznica na wątróbce foto
2
jaja wybijamy do miseczki , mieszamy je z solą i pieprzem i zalewamy wątróbkę
Krok 2 - jajecznica na wątróbce foto
3
smażymy mieszając do ścięcia się jaj
Krok 3 - jajecznica na wątróbce foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 14.07.2012 23:08
smaczna dawka cholesterolu :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak